B e m u t a t k o z á s

 

A Keglovics Ügyvédi Iroda alapító tagja, dr. Keglovics Andrea, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Karán végzett, majd nagy hírű,  nemzetközi ügyfélkörrel  rendelkező  ügyvédi irodáknál szerezte az ügyvédjelölti tapasztalatait. A szakvizsga megszerzését követően megalapította a Keglovics Ügyvédi Irodát, melynek jelenleg egyszemélyes tagja.

 

A Keglovics Ügyvédi Iroda mind magánszemélyeknek, mind jogi személyeknek (cégek, társasházak, egyesületek) és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteknek egyaránt jogi segítséget nyújt. Kiemelten polgári ügyekkel foglalkozik, de a közlekedési balesetekkel kapcsolatos büntető- és szabálysértési, valamint a műhibaperekkel összefüggő büntetőeljárások során, továbbá a kirendelt büntetőügyek kapcsán is széleskörű tapasztalattal rendelkezik. dr. Keglovics Andrea a nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező irodában történt gyakorlatának köszönhetően angol nyelvű okiratszerkesztést és tárgyaláson történő részvételt is  vállal.

A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara 5/2008. (X.27.) MÜK Szabályzattal módosított és egységes szerkezetbe foglalt, az Ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 8/1999. (III.22.) MÜK Szabályzatának rendelkezései figyelembe vételével készült.

Copyright ©2012-2017                                                                                          www.keglovics.hu                                                                                                Minden jog fenntartva!

dr. Keglovics Andrea ügyvéd
Keglovics Ügyvédi Iroda
8000 Székesfehérvár, Salétrom u. 3. fsz. 16.

Telefon: +36-22-898133

Mobil: +36-30-3671969

Fax:+36-22-507393

e-mail: dr.keglovics@gmail.com

Szövegdoboz: